To ja tez dorzuce cos od siebie.
1.Z kumplem wbilismy na bal gimnazjalny do starej szkoly gdzie niegdys chodzilismy. Oczywiscie w celu porobieniu "jaja". Weszlismy do szatni, przebralismy sie, ja: szare kalesonki, biale skarpetki zaciagniete na nie, czarne buty, biala koszula wkasana, sztuczny kutach wlozony w gacie, beret i rozowy krawat z papieru toaletowego, a kumpel w dresy, trapery, rekawiczki czerwone i czapka, torebka oraz szlafrok

Na poczatku zlapaly mnie ekxuzy zeby wyjsc z tej szatni no ale sie mowi "raz kozi smierc" i sie wyszlo zaczelismy machac rekami tak jakbysmy cos tanczyli i idziemy przez korytarz az do stolowki... dzieciaki oraz starzy nauczycieli mieli konfuzje co to w ogole jest? O dziwo myslalem, ze ochrona sie przuburzy ale patrzyli tylko na nas jak na pojebow. Dopiero pozniej robilismy sztuczny tlok to nas wygonili ze szkoly

Reakcje rozne, smiech, zdziwienie, oraz takie jakby to powiedziec "po chuj psujecie zabawe..."
2. W manufakturze chodzilismy przez cale manu po roznych pietrach sklepach itp w papierach toaletowych, krawat, opaska na glowe noge i reke itp.. duzo osob udawalo, ze nie widz oraz duzo zdziwienia... laski zazwyczaj sie smialy a takto to duzo osob bylo powaznych

... nie znaja sie na dobrej zabawie.
3. W porcie lodz z ekipa tez "szykownie odstawieni" w sumie ja najlepiej sie ubralem bo mialem fajna czapke ze smigielkiem, koszule oraz spodnie ktore mialy dziury na miejscu posladkow, jeden kumpel chodzil z korona na glowie recznie robiona z karonu obszyta sreberkiem aluminowym.
Byly w sumie dwie reakcje jakie zapamietalem, jak bylismy w IKEI to kumpel mowi do mnie:
"Sebek ten pan patrzy na Twoje posladki"
...on takie obrzydzenie na twarzy zrobile a ja "... no wie pan z takim zbulwersowaniem".. odworocil glowe i poszedl.
Druga sytacja to w jakims sklepie ekspedienkta reklamowala mikser czy cos tam co z jablek robi sok wiec podeszlismy bo zaschlo mi w gardle i jak ona nam robila ten sok to nagle jakis koles z tylu mowi, zebym sie nie ruszla (bo mi fote robil) i mowi, ze bede na facebooku

----------------
Reakcje: duzo zdziwienia.. takie miny "co to .. kurwa jest??", duzo tez "ignorancji", ze niby nas nie bylo no i tez smiechu troche bylo.. od czasu do czasu sie pytalem czy mam ladna dupe to pompy byly.
Kiedys to ale to chyba z dwa lata temu z kumplem wbilismy na rozpoczecie roku do obcej szkoly ale wtedy mielismy "za male jaja", zeby wbic sie po klasy po plan.
A tutaj foty z akcji
Ten post był edytowany przez sebe dnia: 07 marzec 2011 - 23:20