Strona 1 z 1
Dziennik Snów i tyle
Napisany 26 styczeń 2012 - 22:17
Od dzisiaj mam zamiar prowadzic tutaj dziennik snów . Bardzo chciał bym mieć LD. Do tej pory zabierałem sie do tego jak pies do jeża. Ale zaczynam od dzis ostro. Trzymać kciuki
Napisany 29 styczeń 2012 - 00:52
Pierwsza próba i juz zapamiętane 2 sny. jestem z siebie zadowolony ! Pierwszy sen nie do końca wiem jak się rzeczą ale pamiętam ze byłem w jakiejś dziwnej łazience z prysznicami na suficie i brałem prysznic po bieganiu tylko że byłem w ubraniu i chyba sie myłem. potem nagle znalazłem sie w autobusie i okazało sie że dalej mam tą przepocona koszulkę z biegania na sobie. była strasznie pomięta i pamiętam dość szczegółowo to fajnie . 2 sen był ciekawszy. Generalnie to byłem częścią trójkąta i działaliśmy pod prysznicem z tym ze na zmianę z jakimś chłopakiem którego nie znałem a dziewczynę.. zdaje sie ze widziałem w jakimś filmie. A Zmieniali my sie tak fajnie ze on był tylko raz a ja przez resztę czasu . w końcu to mój sen !! Mam swoje prawa ;p No i ona w pewnym momencie włączyła hydromasaż w tym prysznicu.. nie wiem jak to możliwe ale było fajnie ;p A i Generalnie usnąłem jeszcze potem w dzień i to było dziwne bo słuchałem nagrania Byffora właśnie o LD i usnąłem i miałem sen we śnie śniło mi się ze leże na łóżku i słucham tego nagrania. obudziłem sie i robiłem to samo z tym ze obok mnie stał Mateusz Grzesiak i mówi do mnie - ej otwórz oczy a ja otworzyłem i to niego - słuchaj myślałem ze mam otwarte.. a miałem zamknięte i wyobrażałem sobie go a on rzeczywiście tam stał no i potem nagranie sie skończyło i sie obudziłem tylko tym razem w prawdziwym świecie
Napisany 29 styczeń 2012 - 01:05
Ten sen miałem dzisiaj a poprzednie śniły mi sie noc wcześniej ale nie zdążyłem wpisać więc pisze dzisiaj . A więc miałem jeden sen ale pamiętam bardzo dużo i ze szczegółami ! No więc Jadę sobie autobusem przejeżdzam obok gościa z lizakiem takim policyjnym no i na przystanku wsiada kolega bramkarz z którym kiedyś grałem w jednym klubie. Jedziemy na trening jak sie okazało a on mówi że będziemy biegać. Jesteśmy przed budynkiem i ja do niego że nie będę biegał pierdziele. no ale weszliśmy do środka. Trener nie zauważył ze jestem a jak juz zauważył to przestrzegł 2 bramkarzy z którymi tez trenowałem kiedyś. Żeby zwrócili uwagę że ja jestem i że w razie czego mogę wskoczyć na ich miejsce. Ja próbuje sie przebrać w strój piłkarski a potem w normalny i jakoś strasznie ciężko mi to przychodzi . w końcu postanawiam żeby z tamtąd wyjść no i wychodzę na korytarz ale okazało sie że nie mam spodni. Ale nie chce wracać do szatni bo sie ogarną że uciekam z treningu. I pod koniec nie pamiętam odkładnie co sie działo ale wiem że miałem takie myśli że wracam do piłki i juz planowałem co i jak
Prześlij ten temat:
Strona 1 z 1