Społeczność GRMG: Czy facet musi cos trenowac/w czyms sie specjalizowac/miec bogaty lifestyle? - Społeczność GRMG

Skocz do zawartości

• 2 Stron +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Czy facet musi cos trenowac/w czyms sie specjalizowac/miec bogaty lifestyle?

#21 Użytkownik jest niedostępny   Krzysztof Gonia 

• LocationWrocław/Żary

Napisany 25 styczeń 2012 - 22:55

Zobacz postharris, o 25 styczeń 2012 - 22:32, powiedział:

dlatego chyba nie rezonuje ostatnio z laskami

A jak dla mnie szukasz wymówki, żeby tego nie robić.
KOCHAJzycie

#22 Użytkownik jest niedostępny   roza300 

Napisany 02 luty 2012 - 21:32

Zobacz postKrzysztof Gonia, o 25 styczeń 2012 - 22:55, powiedział:

A jak dla mnie szukasz wymówki, żeby tego nie robić.

Dokladnie!!! sto tysiecy rzeczy sie znajdzie byle by tego nie robic.

A co do Twoich zainteresowan to chociazby NLP! jestes tu, piszesz posty - wiec jakby nie bylo czyms sie zajmujesz. Nie musisz przeciez uprawiac sportow ekstremalnych zeby zainteresowac swoja osoba jakas dziewczyne.

#23 Użytkownik jest niedostępny   harris 

Napisany 04 luty 2012 - 00:26

Chodzi o to, ze ja nie mam problemu z zainteresowanie dziewczyny. Mam powodzenie, umiem uwiesc soba (przestalem grac PUA czy chuj wie kogo, bo z biegiem czasu coraz bardziej "odkrywam" siebie). Problem w tym, ze nie mam planu na przyszlosc i jest dosc malo zaradny, dlatego po jakims czasie moja atrakcyjnosc (ktora jakos umiem sprzedac na poczatku) szybko dosc sie ulatnia. Dlatego podejrzewam, ze to moze byc brak wspolnej wizji przyszlosci ze strony laski. Mateusz mowi o doborze wedlug 3 energi (seksualnej, serca i logiki) - 2 pierwsze dosc spelniam, ale logicznie pewnie nie jestem tzw. dobra partia (a wiekszosc kolesi mam na odwrot, sa dobrym materialem na meza i dlatego kobiety za nich wychodza, ale od 2 innych energi maja kochankow :D - oczywiscie generalizuje zartujac troche, ale wiecie o co chodzi :P)

Ten post był edytowany przez harris dnia: 04 luty 2012 - 00:26

#24 Użytkownik jest niedostępny   Syggi 

• LocationKatowice

Napisany 04 luty 2012 - 10:28

Zobacz postharris, o 04 luty 2012 - 00:26, powiedział:

(a wiekszosc kolesi mam na odwrot, sa dobrym materialem na meza i dlatego kobiety za nich wychodza, ale od 2 innych energi maja kochankow

Zobacz postSyggi, o 20 styczeń 2012 - 21:12, powiedział:

Zacznij się sam utrzymywać jeśli tego nie robisz. Zbuduj swój własny świat, to konieczność, a przy tym zawsze jakaś pasja.
Urządzanie pokoju jest na tyle ciekawym tematem, ze od biedy możesz z kobietami o tym rozmawiać.
Wybieranie dywanu również.

NIe musisz tworzyć nie wiadomo jakich pasji jak nie chcesz. Ogarnij życie, w 80% przypadków to wystarczy:)
Chodzi o manifestację swojej zaradności, życiowej zaradności

Zobacz postharris, o 04 luty 2012 - 00:26, powiedział:

Dlatego podejrzewam, ze to moze byc brak wspolnej wizji przyszlosci ze strony laski. Mateusz mowi o doborze wedlug 3 energi (seksualnej, serca i logiki) - 2 pierwsze dosc spelniam, ale logicznie pewnie nie jestem tzw. dobra partia

Olej innych kolesi, bo rozmowy na tak nieokreślone tematy do nikąd nie prowadzą.

#25 Użytkownik jest niedostępny   Ariel Dudek 

Napisany 22 luty 2012 - 13:28

Ile mi czasu zajęło w koncu zrozumienie tego, że nie ma czegoś takiego jak uwodzenie (robienie z siebie clowna, tylko po to by laska się Toba zainteresowala), a jedynie dobre spędzenie czasu, gry (nie mylić za manipulacją) i naturalne poznawanie. Jakim cudem ma się Tobą zainteresować fajna dupa, skoro sam nią nie jesteś? I nie mówię tu o wyglądzie fizycznym, ale ogólnie o lifestylu.
♦Szanuj swoje słowo ♦ Nie bierz niczego do siebie ♦ Nie zakładaj niczego z góry ♦ Zawsze rób wszystko najlepiej, jak potrafisz ♦ Bądź sceptyczny, ale naucz się słuchać♦

#26 Użytkownik jest niedostępny   miracle 

• opisThere’s nobody watching - sink or swim

Napisany 26 luty 2012 - 18:56

hahahah :D śmieszy mnie takie podejście facetów - nic mnie nie interesuje, nic nie pasjonuje, nic mi sie nie chce, w pracy kiepsko, pieniędzy brak, pomysłu na życie też ale chce być alfa i lasek sto! p o b u d k a oczywiście może coś damskiego na Ciebie poleci i gratuluje humanitarności w tym względzie ale kobiety pragną samców a nie dzieci...

Prześlij ten temat:

• 2 Stron +
  • 1
  • 2